Crew

NaamJeroen van der Zee
Geboortedatum28-09-1987
WoonplaatsOuddorp
Functie(s)P.A., Sidekick
Email

Zeetjuh! Joenus! Overzee! …zo maar even een kleine greep uit de verzameling namen die deze man ondertussen al heeft opgebouwd. Dat hij al die bijnamen heeft verworven is natuurlijk ook niet zonder reden. ‘Jeroen’ is voor vele onder ons ook gewoon veel te moeilijk om normaal je smoelwerk uit te krijgen!

Samen met Daniël B. en Tim R. maakte hij al een paar keer een soort radio-uitzending op het internet, en dat beviel hem goed. Niet gek ook dat hij later, toen de kans zich er toe deed, gelijk meehielp met eerdergenoemde heren aan hetgeen wat nu je vrijdagavond prettig verstoord: Radio2day!

Het liefst zou Jeroen de hele uitzending willen vullen met de hardere Jump- en Hardstyleplaten, maar, medelevend als hij is, denkt hij ook nog aan de oortjes van de Radio2day-luisteraars en laat hij toe dat er ook nog andere stijlen muziek worden gedraaid. Maar… één keer in de maand, om precies te zijn op de eerste vrijdag van die desbetreffende maand rond kwart voor acht ‘s avonds… berg je dan maar, want dan is er de BPM-XL-plaat, uitgekozen door niemand minder dan Jeroen zelf! En reken maar dat die woofers dan de huiskamer doorknallen!

Je hoort Jeroen iedere vrijdagavond van 19:00 - 21:00 uur, natuurlijk bij Radio2day!

 

Minimaal vereiste resolutie: 800 x 600 - Aanbevolen resolutie: 1024 x 768 of hoger

Copyright © 2006 Radio2Day - Alle rechten voorbehouden